Om os

AutoElite tilbyder kommissionssalg, køb/salg af brugte biler, flex-leasing og finansiering 

ASALeasing ApS er vores leasingafdeling, AutoElite ApS er vores bilforhandlerafdeling, begge er en del af ASAGroup A/S og er skabt, fordi vi selv er passioneret i forhold til både biler og økonomien forbundet med biler. Vi blev etableret fordi vi synes, at alt for mange leasingselskaber gør det unødigt dyrt og svært at gennemskue at flex-lease en bil. 

Mindst 80% af Leasing kunder er henvist gennem vores eksisterende netværk. Resterende 20% kan være dig, der som vores andre kunder, har en god privatøkonomi og ønsker en simpel og troværdig løsning i forhold til Flexleasing.

Bilbasen  –  Facebook  –  LinkedIn
Se vores udvalg af biler her på siden eller ovenstående link, vi opdatere siderne løbende – Hos os har du muligheden for at købe, flex-lease eller at lave en finansieringsordning. Vi hjælper dig hele vejen.

Vores koncept er at have få biler på lager, mange kommissionsbiler til rådighed og ingen dyre markedsføringsomkostninger. Det gør os mere fleksible med prisen, så vi kan fokusere på at finde DIN ønske bil.

 

Flex-leasing
Vi tjener ikke ret meget pr. bil vi leaser ud , derfor er der behov for at vi sikrer os mod tab. Alle kunder skal levere en skattemappe til os forud for indgåelse af aftale, hvortil vores CFO sandsynliggør, at vi ikke får tab. Med andre ord sikrer vi at du er en ”god betaler” med en solid privatøkonomi. 

Måske har du selv fundet bilén, som du ønsker at Flexlease, og ellers hjælper vi dig. Vi kan stå for hjemtagning og alt det praktiske omkring at få bilen på plader. Og du skal blot tilmeldes betalingsservice, lettere kan det ikke gøres!